VIDEOT

Tänne olen koonnut muutamia käsikirjoittamiani lempivideoitani. Hoidan myös roolituksia ja tuotantojärjestelyjä. Teen mielelläni tällaisia alle minuutin mittaisia videoita, koska näitä katsomalla katsoja pääsee heti merkityksellisen asian ytimeen. 

Kiinnostavien päähenkilöiden lisäksi vetovoimaisessa tarinassa on harkittua toimintaa ja tunnetta. Video on helppo katsoa vaikkapa bussissa ilman ääniä, mutta sillä voi myös aloittaa seminaarin pimennetyssä salissa kunnon äänillä. 

Kuulun Korttelipihat takaisin-asukasliikkeeseen eli haluan kannustaa asukkaita ja taloyhtiöitä muuttamaan kantakaupunkien sisäpihat viihtyisiksi, vehreiksi ja asukkaille yhteisiksi korttelipihoiksi. Tällä videolla näytän, miksi aidoista kannattaa hankkiutua eroon.

Teimme Noon Kollektiivin tiimillä Amnestylle videon jolla ihmisoikeusjärjestö vastustaa Suomessa lasten sulkemista vankilamaisiin säilöönottokeskuksiin.

Oli ravisuttavaa tajuta, että vanhuksista huolehtivat kotihoitajat eivät pääse käsiksi hoidettaviensa terveystietoihin, koska tekniikka ei pelaa. SAK:n kampanjavideon päähenkilö Niina Pahtela toivookin suurta sähkökatkosta.

Kiitos on vahva sana. Tämä Sourcen kanssa tekemäni Yhteishyvän somevideo nousi talvella hitiksi. Lapsettomuushoidoissa pitkään käynyt pariskunta poikkeaa kiittämässä heitä auttanutta lääkäriä ja samalla vie kukkia. 

Elämä paperittomana on jatkuvaa piileskelyä. Tällä videolla olen aloittanut monta luentoa. Dokumentaristinen video on tehty isolle ruudulle, pimeään saliin.

Hannele Saikkonen on opiskellut uuden ammatin jo kolmesti ja kertoo tässä SAK:n videossa, millaista on ryhtyä kuusikymppisenä kokiksi.

Ota ihmeessä yhteyttä! Suunnitellaan sinulle tehokas video.


 Kaisa Viitanen
 
 sähköposti: kaisaxviitanen(at)gmail.com
 
 puhelin: +358 400 408 503

Copyright © 2018 Kaisa Viitanen