Videot

 

Tänne olen koonnut muutamia lempivideoitani. Teen mielelläni tällaisia alle minuutin mittaisia videoita, koska näitä katsomalla katsoja pääsee heti merkityksellisen asian ytimeen. Kiinnostavien päähenkilöiden lisäksi vetovoimaisessa tarinassa on harkittua toimintaa ja tunnetta. Video on helppo katsoa vaikkapa bussissa ilman ääniä, mutta sillä voi myös aloittaa seminaarin pimennetyssä salissa kunnon äänillä. Tässä muutama käsikirjoittamani video. Hoidan myös roolituksia ja tuotantojärjestelyjä.

  • Kuulun Korttelipihat takaisin-asukasliikkeeseen eli haluan kannustaa asukkaita ja taloyhtiöitä muuttamaan kantakaupunkien sisäpihat viihtyisiksi, vehreiksi ja asukkaille yhteisiksi korttelipihoiksi. Tällä videolla näytän, miksi aidoista kannattaa hankkiutua eroon.

  • Kiitos on vahva sana. Tämä Sourcen kanssa tekemäni Yhteishyvän somevideo nousi talvella hitiksi. Lapsettomuushoidoissa pitkään käynyt pariskunta poikkeaa kiittämässä heitä auttanutta lääkäriä ja samalla vie kukkia.
  • Elämä paperittomana on jatkuvaa piileskelyä. Tällä videolla olen aloittanut monta luentoa. Dokumentaristinen video on tehty isolle ruudulle, pimeään saliin.
  • Teimme Noon Kollektiivin tiimillä Amnestylle videon, jolla ihmisoikeusjärjestö vastustaa Suomessa lasten sulkemista vankilamaisiin säilöönottokeskuksiin.
  • Hannele Saikkonen on opiskellut uuden ammatin jo kolmesti ja kertoo tässä SAK:n videossa, millaista on ryhtyä kuusikymppisenä kokiksi.

Julkaisen pian uusia videoita.

 

Ota ihmeessä yhteyttä! Suunnitellaan sinulle tehokas video.


Kaisa Viitanen

sähköposti: kaisaxviitanen(at)gmail.com

puhelin: +358 400 408 503Copyright © 2018 Kaisa Viitanen

Sivun pääkuvan valokuvaaja: Katja Tähjä